Inleiding Landhaus.nlHet geheim van Landhaus.nlMeer informatie Landhaus.nlWist U dat?Het laatste nieuwsMijmeringen

      

Uw eigen droomhuis ineens dichterbij dan ooit!
U zoekt een vrijstaand Landhaus gelegen in het groen al dan niet aan het water, voor een betaalbare prijs. Permanente bewoning of als 2e huis, veilig midden in een compleet verzorgingsgebied. Niet te ver van vrienden en familie en snel en gemakkelijk bereikbaar.

Maar die unieke plek, met de ruimte, de rust, de mooie natuur en de vrijheid kunt u in Nederland voor een redelijke prijs nergens vinden. De stapel advertenties, brochures en foto's van huizen en de vele goedbedoelde tips van makelaars helpen u in uw zoektocht niet echt verder. En als u de ideale woonplek eindelijk zelf gevonden lijkt te hebben, dan is net iemand u voorgeweest….

Herkent u dit en durft u uw grenzen te verleggen? Stop dan met zoeken, want wie zoekt, zoekt zich meestal een ongeluk. Vind! en realiseer zelf samen met ons uw woondromen. Wij helpen u hier graag bij.

Landhaus.nl uw vindplaats van goede huize...!
Pst... niet verder vertellen.. We zijn voor velen hét vertrouwde adres voor exclusief en betaalbaar wonen net over de grens in Duitsland. Op onze site vertellen wij over ons geheim hoe u met ons beter kunt vinden. Wij nodigen u uit voor een verdere kennismaking….

Landhaus.nl uw favoriet!
Klik hier om www.landhaus.nl toe te voegen aan uw favorieten.

  Uw vindplek voor zorgeloos, exclusief en grensverleggend wonen!   
Inleiding in PDF